tirsdag 16. februar 2010

Rundt og rundt på pinne nr 3....

...en djevellue blir det!

Synes det er så mye bedre å strikke djevellua rundt og rundt - da blir det ingen sying, og det blir heller ingen stygge horn.
Etter å ha strikket noen stygge djevelluer, fikk jeg endelig lagd 2 fine!

12 mnd ~ 0 mnd


Vel.. 12 mnd ble i minste laget


På den første lua fulgte jeg ikke oppskriften helt på slutten. Istedet felte jeg av litt bak også for å unngå den spisse toppen. Men det kom jeg ikke på før siste omgang på denne lua, så her ble det litt spiss.


Den ble jo egentlig ganske bra - hadde den bare vært litt større!Men nå har jeg vært på husfliden og kjøpt Babysilk (80% Babyalpakka, 20 % Silke), og fått litt hjelp til å regne ut strikkeoppskrift som forhåpentligvis skal passe.

..og hvis den ikke passer da....! Hehehe!

Har forresten kjøpt garn til 17.mai-jakken, så da er det "bare" å begynne på den og. Huff, skulle jeg strikket svart istedet? Stakkars gutten min har blitt tatt for å være jente 3 ganger i løpet av 2 dager nå - og det iført blå klær. Hvordan skal det gå med røde klær?!

5 kommentarer:

Isa sa...

Åå, så søt lue!!

Bare gå inn på casakreativ.no, og inn på forumet.
Det har akkurat begynt en ny hemmelig oppskrift runde der nå, pluss at vi har en fargeutfordring som gjelder for hele året:)

Alba sa...

Kjempeflott lue ! : )og fin skinnende farge !

Vera sa...

Disse hjelmluene er så søte og praktiske :)

Anonym sa...

Så søte luer du har strikket. Begynt på en slik mange ganger selv, men har gitt opp tellingen.
Synes du er kjempeflink jeg :)

Maria sa...

De luene der er så utrolig søte. Har prøvd meg et par ganger,men får det liksom ikke helt til. Kanskje jeg må prøve meg igjen en dag.
Herlige babysokker du har også.