torsdag 6. oktober 2011

Hooded jacket (debbie bliss)

 

Jeg har strikket hooded jacket til Ella, og jeg ble skikkelig fornøyd! Den var lett å strikke, og gikk fort. Ble noen sømmer å sy tilslutt, noe jeg ikke synes noe om fordi det alltid blir så stygt, men med stoooor “nøye-het” så ble jeg veldig fornøyd med meg selv!

 

Her har lillemor fått på jakken

12092011777IMG_2119

Strikket med Sandnes kashmiralpakka (str.fasthet 17) og tykke pinner. 4 ca (husker ikke helt). Den er kjempevarm og veldig myk og god! Garnet var veldig godt å strikke med. Det ble 1 uåpnet nøste igjen, tenkte å bytte inn det, men Ella har lekt med det nøstet idag, så jeg får finne på noe fint å strikke med det, hehe. Kanskje noen søte matchende labber?

 

Som jeg skrev oppi der, sømmene ble jeg fornøyd med, og her er resultatet. Nedover langs arma og nedover mellom framstykket og bakstykket.

IMG_2126IMG_2125

 

Etter å ha strikket bolen og ermene var det klart for hetta, og den var en “morsom” vri. Skulle strikke 10 m, felle 35, strikk 10 masker. Tilbake strikkes 10 masker, og legger opp 60 m, strikk 10. Så da har man plutselig 80 masker. Ble stor forskjell på bolen og hetta, og gruet meg innmari til å sy det sammen. Irriterte meg veldig at jeg ikke bare økte jevnt fordelt istedet, men kanskje akkurat denne måten former hetta på en spesiell måte? Ikke vet jeg. Men det ble hvertfall bra tilslutt etter mye tid, opprakk og “nøye-het” Smilefjes som rekker tunge

IMG_2122

1 kommentar:

Renathe sa...

Åh den var råsøt!!! tror sofie må få seg en slik... *drømme* Så herlig ut ! også kashmir også da!! :D